mandag 22. august 2011

Danmarkstur juni 2011

Onsdag 22. juni møtte 47 små og store forventningsfullt opp på Gulset ungdomsskole og var klare for å dra på korpstur til Nordsøfestivalen i Blokhus i Danmark.
Vi kjørte med buss til Larvik og koste oss på Supers Speed 2 med middagsbuffé. Tid til tegnekonkurranse og shopping med mer, ble det også ombord.
I Blokhus ble vi innlosjert i leiligheter på Nordsø Feriesenter.
Dagen etter dro vi til Fårup Sommerland. Det ble en dag med karuseller, berg-og-dal-baner, basseng, gullgraving, 4D-kino og mye mer – for store og små. Dette var St. Hans aften og de fleste var en tur på stranda på kvelden, for å se på St. Hans bålet.
Fredag var satt av til musikalsk invasjon i Ålborg og det ble spilling og marsjering i Ålborgs gater. Etter den flott innsatsen i Ålborg ble Hovedkorpset invitert av et annet korps til å spille med de på torget i Blokhus.
Det var satt av tid til shopping både i Ålborg og Løkken. Vi spilte ”møljefotball” der musikantene var på ett lag og de voksne på et annet lag, med tre baller på banen. Bading ble det også tid til og noen våget seg også ut i sjøen!
Søndag var det klart for hjemreise og lunsjbufféen sto og ventet på oss på båten.
Reidar tok den obligatoriske ekstrarunden med bussen i rundkjøringa på Myren, før vi ankom Gulset ungdomsskolen etter en vellykket tur. Vel blåst!

(fram til vi har fått orden på alle avtalene om publisering av bilder, får dere nøye dere med de voksne...)

Lisbeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar